Швидкий пошук товару
 Мій аккаунт  Закладки  Порівняння  Оформити замовлення
 Мої налаштування
ПН-СБ: 8:00-20:00

У кошику порожньо!

Цікаве про швейну фурнітуру

Фурнітура - аксесуар або частина дизайну?

12.08.2019

0   2940

Фурнітура — слово, що зустрічається в нашому повсякденному житті. Присутній в різних сферах: швейної, кулінарної, обробної, промислової, побутової, повсякденної, віконної, галантерейної, меблевої. Фурнітура необхідна для створення комплексного готового виробу, елемента. Пропоную звернути увагу на швейну фурнітуру. Швейна фурнітура — категорія, яка займає особливе місце в житті людини, пов'язаного..

Інструкція по використанню преса для установки фурнітури!

13.04.2019

0   2445

Шановні користувачі та клієнти сайту золотий кравець, хочу розповісти Вам про те, як і за допомогою чого можливо встановлювати швейну фурнітуру не тільки в майстернях, але і в домашніх умовах. Намагатимусь використовувати найпростіший виклад. Ручні "дореволюційні" методи молотка і зубила відкинемо відразу ж назад. Розглянемо найпоширеніший, недорогий і якісний прес для установки фурнітури, виробн..

Знижки постійним і оптовим покупцям!

15.08.2015

0   1265

    Знижки на сайті швейної фурнітури і тканин "Золотий Кравець" надаються всім покупцям, які оформляють замовлення. Для цього Вам необхідно купити товар, кратний упаковці, або ж бути постійним зареєстрованим клієнтом. У картці кожного товару під назвою вказана знижка при купівлі певної кількості. В основному оптові ціни вказані на кількість, кратну упаковці, коробці або ящику...